ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε Online Αγορές | ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 50€ (παραλαβή από το πρακτορείο) | Τηλ. Παραγγελίες: 2410 660550, 11:00 – 18:00
Αναζήτηση
Generic filters

Κάθισμα αυτοκινήτου Moni I-size Huk 10-150cm Grey

149,00

Άμεσα διαθέσιμο.

Category
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το κάθισμα αυτοκινήτου Hok HB-61 - μια καινοτόμο, άνετη και ασφαλή λύση για το παιδί σας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Το στυλ και η λειτουργικότητα του Hok HB-61 το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε γονέα που ενδιαφέρεται για την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού του. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν: - Σύστημα ISOFIX που εξασφαλίζει γρήγορη, εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση, συνοδευόμενο από ενδείξεις για σωστή εγκατάσταση και πόδι στήριξης για πρόσθετη σταθερότητα. - Περιστροφή 360 μοιρών της βάσης, που επιτρέπει την εύκολη αλλαγή της κατεύθυνσης της καρέκλας - από την αντίθετη κατεύθυνση κίνησης προς την κατεύθυνση κίνησης και αντίστροφα. - Γωνία 90 μοιρών, που διευκολύνει το φόρεμα και το απογείωση του παιδιού, παρέχοντας απόλυτη άνεση σε οποιαδήποτε θέση. - SIP (Side Safety System) που προσφέρει πρόσθετη προστασία σε πλευρικές κρούσεις. - 3 θέσεις πλάτης. - Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο σε 10 θέσεις με αφρό μνήμης στο μαξιλάρι προσκέφαλου, που ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού μαζί με την αύξηση του μεγέθους των ζωνών.
Ένα επιπλέον μαλακό επίθεμα για νεογνά που μειώνει την ένταση στη μέση και την πλάτη και προστατεύει τις αδύναμες αρθρώσεις του νεογέννητου. - Ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με μαλακά προστατευτικά και ένδειξη πόρπης. - Φαρδύ και άνετο κάθισμα, κατάλληλο για παιδιά με ύψος από 40 έως 150 cm και βάρος έως 36 κιλά. - Ενδείξεις για τη σωστή τοποθέτηση του ποδιού στήριξης και του συστήματος Isofix - Εγκατάσταση RWF (reverse facing) για παιδιά με ύψος από 40 έως 105 cm. - Εγκατάσταση FWF (προς τα εμπρός) για παιδιά με ύψος από 76 έως 105 cm. - Το κάθισμα τοποθετείται «πίσω» στην αντίθετη κατεύθυνση της κυκλοφορίας με τους αερόσακους κλειστούς και μέσω του συστήματος Isofix + πόδι στήριξης.
Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί «εμπρός» προς την κατεύθυνση του ταξιδιού χρησιμοποιώντας το σύστημα Isofix + πόδι στήριξης. - Το κάθισμα μπορεί επίσης να τοποθετηθεί «εμπρός» προς την κατεύθυνση του ταξιδιού χρησιμοποιώντας τη ζώνη ασφαλείας. Είναι ιδανικό για παιδιά με ύψος από 40 έως 150 cm, περίπου έως 12 ετών και 36 κιλά. Εγκεκριμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R129/03. Οι διαστάσεις του προϊόντος είναι 44/55/56(79) cm. Το Hok HB-61 προσφέρει πλήρη προστασία και άνεση στο παιδί σας ενώ ταξιδεύει, ενώ σας δίνει απόλυτη σιγουριά και ηρεμία ότι είναι σε ασφαλή χέρια.

			
Στείλτε μας στο Messenger